Каталог

Намаления и специални предложения

Чорапи ТАШЕВ Trail Trekking антрацит/червено

Марка: Tashev
Код на продукта: TrailTrekking
freeShipping
freeShipping
Цена: 14,80лв.

Възможни варианти


* Варианти:

Трекинг чорапи за сериозно продължително ходене в планината с високи туристически обувки. Предназначени за пролет и есен, както и за лято във високата планина. Плътни и високи, предлагат максимален комфорт за ходилата, благодарение на вложените технологии при изработката, а също и на комбинацията от качествата на естествени и технологични влакна.

 

1. анатомично оформени за ляв и десен крак
2. плосък шев на пръстите
3. Подсилени и подплатени натоварени зони - пръсти, предна част на ходила и пети
4. Дишащи вентилационни панели на горната извивка
5. Анатомично оформена Y пета
6. Еластични зони за подкрепа и пристягане в зоните на свода и ахилеса
7. Комфортен неприплъзващ маншет
8. Изработени изцяло от вътрешната страна с пълна нишка/хавлиена/ за висок термален комфорт и антишок ефект, предпазващ от мехури, натъртвания и охлузвания
 

Състав:
40% THERMOCOOL®
36% POLYCOTTON
21% NYLON
3% LYCRA®
 

 

Чорапите Трейл трекинг са плътни и високи, но това не означава, че са само за студено време. С високи туристически обувки, по време на сериозно продължително ходене в планината, независимо от сезона, са необходими плътни чорапи, които да подкрепят и уплътняват крака при многочасовия контакт с високата  туристическа обувка. 
Развитието на технологиите в последните години позволява да бъдат създадени чорапи за трекинг, които независимо от сезона, да поддържат краката в тяхната комфортна зона. Това е възможно с употребата на висококачествени естествени влакна в комбинация с високотехнологични изкуствени влакна със специални свойства:

 

Онлайн магазин от ДоБГ
Спортен магазин Море и Колоездене > MIKmagazin.com © 2017 Powered by OpenCart. Design By PavoThemes