Термо-клин FUSE MEGA 200 - Дамски

  • Производител: Fuse
  • Продуктов код: FUSEMEGA200
В наличност
56.00лв
  • с ДДС: 56.00лв

По-еластично, всесезонно, за първи слой или самостоятелна употреба.

-Дамски модел, пълна дължина
-Цвят - черно в съчетание със светло сиви зони
-Дишащо
-Бързосъхнещо
-Антибактериално, неутрализира миризми - FuseKeepsFresh® технология
-Безшевно - 3D технология на зониране
-LOOSE*FIT - комфортно, меко, еластично
-Състав: 88% Polyamid, 12% Polyester 
-Машинно пране 

Описание:
Високотехнологично функционално термобельо на немската марка Fuse. За първи слой или самостоятелна употреба, подходящо за активна физическа дейност при студени условия. Бързо отвежда влагата от изпотявянето от вътре на вън, като същевременно запазва топлината, излъчвана от тялото.

Съхне бързо и поддържа кожата винаги суха, което изключва преохлаждането и осигурява оптимална терморегулация. Специалната микроклетъчна конструкция  държи термобельото на необходимото минимално разстояние от кожата за да няма усещане за „слепване”. Изпълнено с безшевна 3-D технология на "зониране"- пет вида зони с различна еластичност и разтегливост на оплетката осигуряват максимална ергономика - приляга чудесно и следи извивките на всяка фигура.

Антибактериално и незадържащо  миризми благодарение на технологтията FuseKeepsFresh®: специални минерални соли са вградени в нишката, което елиминира бактериите и респективно, неприятните миризми.


В луксозна опаковка, подходящо за подарък. 
Серията MEGALIGHT се различава от FUSE PRO с по-голямата си еластичност и разтегливост - LOOSE*FIT. Усеща се по-свободно и се препоръчва за по-едри хора и за статични дейности - лов, риболов, работа на открито - охрана, ремонтни групи и пр.