• Изчерпано

Раница-сак VANGO Escape 60+20

  • Производител: Vango
  • Продуктов код: VANGOEscape6020
Изчерпано
286.00лв
  • с ДДС: 286.00лв

Всички възможни удобства за безпроблемно и комфортно пътуване събрани в едно – Ескейп 60+20

- Размери: 35 х 70 х 38 см
- Тегло: 4.76 кг
- Обем: 60 L
- Допълнителен обем: 20 L

  

Уникален сак на Vango с много начини на употреба. Оборудван е с две шасита на колела и с разтегателна дръжка за да се ползва, като куфар на колела. В задната част са вградени омекотени и дишащи презрамки и панел за да се носи като раница. Презрамките са регулируеми и разполагат с гръден колан. Цялото окачване, което се използва за употреба на Ескейп 60+20 като раница се прибира в специално отделение с цип. Така презрамките и омекотяващия панела са защитени по време на транспортиране.
Допълнителният обем от 20 литра е обособен в ежедневна малка раничка, която се прикрепя към голямата посредством цип и компресионни ленти. Освен с презрамки и дръжка, малката раничка е оборудвана с две карабинки, разположени в основата на презрамките, посредством които може да я закачите за презрамките на голямата раница. Така цялото и съдържание ще бъде удобно разположено пред гърдите Ви, за изключително лесен достъп.
Ескейп 60+20 разполага и с отделение с цип за прибиране на екипировка и дрехи, които са за пране.
Две ръчни дръжки /една странична и една в горната част/ правят пренасянето още по-лесно, а вградени в главното отделение колани, задържат сигурно целия багаж.
Циповете са с опция за заключване с катинарче.

 

Наличност: Юли 2018