• Изчерпано

Сак VANGO Infinite 100

  • Производител: Vango
  • Продуктов код: VANGOInfinite100
Изчерпано
253.80лв
  • с ДДС: 253.80лв

Огромен карго сак на колела

- Обем: 100 L
- Тегло: 4,380 кг.
- Размери: 37 х 36 х 77 см.
- Материал: Excel® High Density Eco PVC

 

 

 

Уникален е с това, че е с твърдо дъно и конструкция с дръжка и колела като на куфар, а с мек корпус. Когато е по-празен, го компресирате с двете ленти с откопчаващи катарами. Когато е максимално пълен, тези ленти усилват здравината и ви гарантират издръжливостта на циповете. Удобен за съхранение, когато не се ползва, защото не заема много място. Изработен от много здрав РVC материал и Duraflex катарами, този сак ще ви придружи към каквато и дестинация сте се запълити по света.
Тъй като е създаден от марка, която създава раници, този сак ще ви изненада с двете си камери с преграда с цип, която разделя корпуса на два етажа. Така багажът е максмално подреден и имате достъп до долната част без да пипате горната. Пътешествениците до по-дивите дестинации ще оценят най-добре тази опция, която им дава ввъзможност да отделят екипировката или мръсно оборудване от другата част от багажа.
Дръжката за рамо се регулира. С два странични джоба, един мрежест джоб в капака и място за обозначаване на собственика. Циповете са с опция за заключване с катинарче.