• С предварителна поръчка

Яке ТАШЕВ Windjacket черно/синьо

  • Производител: Tashev
  • Продуктов код: tshv3174
С предварителна поръчка
68.80лв
  • с ДДС: 68.80лв

Леко, здраво и надеждно яке за защита от вятър и дъжд.


Материал: Micro RipStop Nylon
с 2000 мм воден стълб
Тегло: 240 - 280 g
Пристягаща качулка

Пет джоба
Вентилационно калъфче
Цвят: Черно/синьо
Арт. № 10289
  Катарами и пластмасови детайли от световния лидер DURAFLEX® - устойчиви на натоварване и ниски температури.  Ципове YKK®- Японска марка, в момента най-добрите ципове в света. Издръжливи са на силен страничен опън и продължителна употреба.


Якето Уиндджакет е наследник на яке-ветровката на ТАШЕВ - леко, компактно в сгънат вид и с изчистен силует, гарантиращ свобода на движенията. 

Изработено е от висок клас материали: здрав полиамиден РипСтоп материал с водоустойчивост 2000 мм воден стълб, изработен в Европа; YKK® ципове - най-добрите в света и пластмасови стопери Duraflex® .
Дишането е решено с мрежести отвори на гърба и 2х2 отвори под мишниците. С удобна, дълбока и висока качулка, която се пристяга с ластичен шнур и два стопера, по един за всяка страна. В долната част е осигурен ластичен шнур за максимално прибиране на якето към тялото при силен вятър. Предлага 5 джоба: два странични външни; два вътрешни; един горен джоб с капак.
Windjacket е за тези от вас, които предпочитат яке+покривало за раницата пред 1 общ дъждобран. Якето може да ползвате и за основна горна дреха през хладните вечери на мястото, където сте отседнали. Дори и да не вали, то предпазва от вятър и студ и когато раницата вече не е на гърба.
   Леко е и много компактно, предлага се във вентилационно калъфче. Задължителен атрибут за начинаещи планинари, за летни походи с олекотена екипировка, за излети през уикенда, за пътешествия  и "за всеки случай" с каквото и да се занимавате в свободното си време навън.

 
а – височина
b – ширина
c - ръкав

 

cm

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

a

69

71

73

75

77

79

81

b

52

54

56

58

60

62

64

c

53

54

55

57

58

59

60

 


Размери:
XS
S
M
L
XL
XXL