Палатка VANGO Lima 200

  • Производител: Vango
  • Продуктов код: VANGOLima200
В наличност
  • Палатка VANGO Lima 200
  • Палатка VANGO Lima 200
166.00лв
  • с ДДС: 166.00лв

Само с една рейка, много лека за този ценови клас.

- Клас – Adventure
- капацитет – 2 места
- тегло -  2.630 кг
- размери сгъната - 50 x 15 x 15 cm
- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната
- време за разпъване - 8 мин.
- горен слой – Protex®70D  Polyester, 3000 мм воден стълб
- долен слой - дишащ, мрежести части на вратата
- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant
- рейки - Powerflex® фибростъкло
 

 

Стабилна конструкция, базирана на една единствена рейка, минаваща по цялата дължина на палатката, Лима 200 e супер лесна за разпъване и сгъване и много лека за този ценови клас. Двуслойна, водоустойчива - 3000 мм воден стълб, с лепени шевове. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб и не е едно цяло с палатката, което осигурява в пъти по-лесното почистване или неизползването му, когата не е нужен. Палатката е с висок борд за защита от дъжд, вятър, прах и пълзящи насекоми. Долния слой е дишащ с мрежести части на вратата. Разпъва се първо той, което позволява самостоятелното му използване в по-горещи, но сухи атмосферни условия. Вратата на горния слой е с „Rain Stop” функция. Може да я позиционирате отляво или от дясно на рейката минаваща в средата на палатката, в зависимост от посоката на вятъра и дъжда.


Палатката е тествана от сертифициран, изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия.
Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци.
Рейките Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка