-23%
РОЛЕРИ ФРИРАЙД TRINITY EX

РОЛЕРИ ФРИРАЙД TRINITY EX

  • Производител: TEMPISH
  • Продуктов код: SKU1000004606
В наличност
250.00лв 323.00лв
  • с ДДС: 250.00лв

РОЛЕРИ TRINITY EX

Производител: TEMPISH, Чехия

Специално разработен модел за градско каране и freestyle каране в скейт паркове, в централна градска част и паркове като цяло, но също така и за състезания. Ролерите TRINITY EX са разработени за развлекателно каране за напреднали и опитни скейтъри.

Ролерите TRINITY EX са базирани на много популярния модел TRINITY. И са един много добър негов наследник. Кънките отговарят на изискванията на опитните freestyle скейтъри. Двукратният шампион на Чехия по freestyle skating Tomáš Brandejs взе участие в създаването и подобряването на този модел.

Ролерите TRINITY EX са подобрени със следните характеристики:
1. Горната част на вътрешната част на обувката е модифицирана -  осигуряващите катарами са завъртени на 180° и са подсилени така, че да запазват каишката статична около обувката.
2. Ролерите са вече с по-висококачествени колела с по-голяма издръжливост.

3. Вътрешната подплата е модифицирана в централната задна част - тя е по-мека и осигурява по-лесното изпълнение на  freestyle трикове.
4. Подсилените PVC части са премахнати от езика в горната средна част, отново за по-добра маневреност при изпълнението на някои freestyle трикове и по-добра стабилност в централна позиция.

Стабилната рамка дава на скейтъра по-добра позиция, но също така осигурява и достатъчна свобода на движение на крака за изпълнението на всякакви  freestyle елементи, дори и на най-трудните.

Рамката и шасито са разработени да издържат на високо натоварване по време на екстремно каране. Този модел може да издържи на направата на всякакви freestyle елементи и фигури.

Средната монокатарама стяга крака според индивидуалните нужди на скейтъра.

Горната заключваща катарама осигурява прецизния контрол на крака и фиксирането в горната част на рамката. Анатомичната форма на вътрешната подплата осигурява комфорт при каране.

Шасито е екипирано с четири SUPER HI-REBOUND колела, които осигуряват отлична маневреност, скорост и издръжливост.

Позиция на монтажните отвори на шасито: 150,165,180 мм.

Дължина на шасито: 240мм

Мостове за колелата: едностранни 8мм.

Размери: от 38 до 45

За размер 38 двете средни колела са 76 мм а външните колела са 72 mm/ 85A, размери  39-45 двете средни колела са 80 мм а външните колела са 76 mm/ 85A.

Дължина на вътрешната стелка: размер 38 - 24,7см; размер 39 - 25,6 см;  размери 40/41 - 26,5см; размер 42 - 27,3 см; размер 43 - 28,0 см; размер 44 - 28,8 см; размер 45 - 29,4 см

Подходящи за: Freestyle каране, високо натоварване. Напреднали скейтъри, скейтъри с опит и състезатели
Категория: Freestyle skating
Външен материал: PP материал, обувка от две части с вентилация, ексцентрични накрайници, с възможност за идивидуално позициониране на горната част на корпуса, горна самозаключваща се катарама, подсигурена срещу скъсване, средна каишка с монокатарама, подвижен външен протектор.
Вътрешен материал: Фин Nylon, Кадифе
Шаси: Rockering, CNC конструкция хипер здрава, монолит, подвижна конструкция на колелата, външно покритие: black alox, без спирачка, напречно и надлъжно регулируеми.
Колела: SUPER HI-REBOUND
Размер на колелата:  72mm / 76mm / 80mm
Твърдост на колелата:85 A
Лагери:  ABEC 9 chrome top-speed
Спирачка:  не
Закопчаване: връзки, две VELCRO ленти,  каишка с монокатарама

Сансу и Йонсу са двете момчета, които в България търси талант през 2014 станаха фаворити на журито. Може да видите тяхното изпълнение с кънки TEMPISH модел TRINITY отново тук: Талантливите ролеристи от Ролер Школа - Бургас Сансу и Йонсу Марианови изпълниха лунната походка на Майкъл Джексън с ролери. Над 1.3 милиона зрители гледаха уникалното ролер представяне по БТВ на Сансу и Йонсу в полуфиналите на България търси талант 2014. Двете момчета имат участия освен в България търси талант, но и в Арт академията в Поморие, както и в Бургас търси своя талант 2014. След изпълненито си те дори получиха покана за следващото Европейско Фристайл състезание на 2 и 3 май 2015 г в Чехия - Преров и бяха наградени с безплатни билети и престой от чешката фирма за ролери и кънки Темпиш.

 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка