-13%
СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА Т-922-2 FINSO BLUE

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА Т-922-2 FINSO BLUE

  • Производител: GOGGLE
  • Продуктов код: 4167
Изчерпано
69.00лв 79.00лв
  • с ДДС: 69.00лв

СЛЪНЧЕВИ ЗИМНИ ОЧИЛА FINSO BLUE Т-922-2


Производител: GOGGLE, USA

Цвят на рамката: тъмносин

Mатериал на рамката: GRILAMID (TR-90)
Grilamid е най-модерният материал, който се използва за производство на слънчеви очила. Grilamid в сравнение с поликарбоната е с по-голяма гъвкавост и по-висока външна износоустойчивост.

Стъкла: UV 400, поликарбонат (PC), опушени
Стъклата са направени от карбонови фибри /поликарбонат/. Това ги прави светли и устойчиви на механични наранявания. Стъклата, направени от поликарбонат освен че са светли, са много издържливи и неподатливи на одраскване. Благодарение на многослойната структура на стъклата, които са направени от карбонови фибри, те са много гладки, което елиминира всякакви деформации и зрителни нередности.

UV 400 LENS PROTECTION
Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.


Категория на стъклата: 2

Слънчева трансмисия: 18-43 %

Препоръчителна употреба: средна слънчева светлина


FOG BLOCK G-LENS
Уникалната технология FOG BLOCK максимално защитава плаките от запотяване. Хидрофилното покритие от вътрешната страна на плаките абсорбира влагата, преди  очилата да се запотят.
Внимание: не излагайте вътрешната страна на плаките в досег до твърди и остри предмети, за да се избегне надраскване и повреждане на FOG БЛОК покритието.

CONTOURED FOAM
Мекият протектор, направен от специален материал, се адаптира към всяка формата на лицето и създава усещане за комфорт, дори при продължително използване на слънчевите очилата. Това ги прави изключително подходящи при колоездене, ски, крос кънтри, джогинг и при всички дейности, свързани с интензивни движения.

ADJUSTABLE ELASTIC STRAP
Регулируемата еластичната каишка, включена в комплекта, може да бъде поставена на мястото на дръжките на очилата като това дава възможност за използване на слънчевите очила и при екстремни спортни дейности.

USEFUL PROTECTIVE BAG
Очила са снабдени с удобно меко калъфче за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания. Калъфчето може да се използва и за почистване на плаките, в случай на нужда.

CE
Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба.


Една година гаранция

/technology#pc-polycarbonate /technology#tr-90-grilamid

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка