Настолна игра Ловци и събирачи

Настолна игра Ловци и събирачи

  • Производител: AMIGO
  • Продуктов код: Hunter-gatherers
В наличност
44.90лв
  • с ДДС: 44.90лв
Детайли за продуктаТИП: НАСТОЛНА ИГРА
ИГРАЧИ: 2-4
ВЪЗРАСТ: 10+
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 45 мин.
РАЗМЕРИ: 30 х 30 х 7.0 см.

ПРОИЗВЕДЕНА В ГЕРМАНИЯ
ИЗЦЯЛО ПРЕВЕДЕНА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
ЛИЦЕНЗИРАН ПАРТНЬОР: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

ИГРОВИ МАТЕРИАЛ:
112 ЛЕТНИ ПЛОЧКИ
88 ЗИМНИ ПЛОЧКИ
16 ФИГУРКИ В 4 ЦВЯТА
16 САНДЪКА С ПРОВИЗИИ
1 ИГРАЛНО ПОЛЕ
1 КНИЖКА С ПРАВИЛА


По следите на първобитните хора в каменната ера!

Потопи се в отдавна отминали времена и почувствай, как са преживявали дните си хората преди 10 000 години в епохата на Мезолита. В играта племето ти ще кръстосва близки и далечни земи в търсене на ядливи плодове и грудки, или пък на целебни билки за лечение. Ще откриваш оръжия за лов на мамути, глинени гърнета за съхранение на безценната вода, или ще събираш костени огърлици и пищни черепи с рога като дарове за съседни племена - в един отчаян опит да съхраните мира. Използвай лятото, за да натрупаш колкото се може по-големи запаси от храна и сечива, защото скоро след това зимата иде и първият сняг няма да закъснее...
Само този, който е натрупал достатъчно провизии в зимните си убежища, няма да изпита лишения през дългия и суров сезон и ще има големи шансове да спечели игрово предимство при това удивително пътуване във времето.

Играта се базира на кратки ходове, при които всеки се опитва да надиграе тактически съперника, като подбира внимателно пътя на членовете на своето племе, ловувайки и събирайки храни и ценни предмети. Мъдрото използване на пещерните ръкави скъсява разстоянията и позволява умело изпреварване, блокиране и отрязване на противника от земите с богат улов и добив на плодове и билки.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка