СЛЪНЧЕВИ ФОТОХРОМАТИЧНИ ПОЛЯРИЗИРАНИ ОЧИЛА E924-3P

СЛЪНЧЕВИ ФОТОХРОМАТИЧНИ ПОЛЯРИЗИРАНИ ОЧИЛА E924-3P

  • Производител: GOGGLE
  • Продуктов код: 1000005348
В наличност
99.00лв
  • с ДДС: 99.00лв

СЛЪНЧЕВИ ФОТОХРОМАТИЧНИ ПОЛЯРИЗИРАНИ ОЧИЛА E924-3P

Производител: GOGGLE, USA

Цвят на рамката: сив мат/ неон жълт

Mатериал на рамката: PC поликарбонат
Очилата са изцяло изработени от въглеродни фибри (поликарбонат). Плаките, изработени от поликарбонат, са не само леки, но също така и много здрави и устойчиви на надраскване. Благодарение на многослойния им характер тяхната дебелина е идеално равна, което елиминира всички деформации и зрителни нарушения.Този материал прави рамката на очилата лека и устойчива на механични увреждания. 
Стъкла: UV 400, фотохроматични, поляризирани
Категория на стъклата: 2-3
Слънчева трансмисия: 8-18-43%
Препоръчителна употреба: силна/средна слънчева светлина

UV 400 LENS PROTECTION
Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.
TRANSMATIC 
Фотохроматичните TRANSMATIC лещи са специално разработени ефикасно да пасват и да се адаптират към промяната на светлината, с цел предпазване на очите от слънчевата светлина. Под влияние на слънчевата радиация, лещите се променят между категории 1 и категория 3, S2 и S3. По този начин, потребителят ще се чувства по-комфортно при различни типове светлина.
POLARIZED PROTEC G-LENSES
Поляризираните стъкла намаляват до минимум всички светли отблясъци от сняг и вода. С увеличаване на зрителната острота и яснотата на цветовете комфорта на зрението е гарантиран. Повечето от очилата GOGGLE са с поляризирани стъкла с 1,0 мм дебелина.
PC FRAME
Поликарбонатните рамки GOGGLE са леки и устойчиви на механични повреди. Лещите, изработени от PC поликарбонат, са не само леки, но и много здрави и трудни за надраскване. Благодарение на многослойния характер на поликарбонатните лещи и дебелината им, в идеалния случай елиминират дори всички деформации и нарушения на зрението
USEFUL PROTECTIVE BAG
Очилата са снабдени с удобно торбичка за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.
CE
Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба. 
Една година гаранция

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка