Обувки ловни Havac

 • Производител: ALPINA
 • Продуктов код: AL69271B
В наличност
369.00лв
 • с ДДС: 369.00лв
Обувки ловни Havac
Марка: ALPINA - Словения
Продуктов код: AL69271B
Баркод: 3838432057401
Цвят: кафяв

Олекотени обувки за леки и среднотежки преходи Водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex. Подметка Vibram. Подходящи за лов.

Характеристики:

КласHunting
Външен материалНабук 2 мм
Мембрана  Alpitex
Подметка
Vibram®

  Тегло655 гр 1бр
  Връзване метални капси и и куки.

  Описание:

  Ловът е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функционални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт. Моделът HAVAC е предназначен за всички, които искат максимално сигурни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Направени от висококачествени материали, обувките HAVAC са идеални за леки и среднотежки преходи. Изключително подходящи за ловци, тъй като са водонепромокаеми и дишащи.

  Материалът на обувките - естествен импрегниран набук 2,0 мм и водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.
  Подметката Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

  Допълнителен протектор в предната част на обувката и в петата - ефективна защита от удари и скали.

  VCP- Volume Control Plate. Подложка за контрол на обема , разположена под стелката, дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. Ако подложката се отстрани обувката има по-голям обем.

  Разширена полиуретанова междинна подметка за меко и удобно ходене.

  С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките HAVAC са изключително подходящи за лов. В тази обувка кракът се чувства стабилно и комфортно при лоши условия в планината, гората или полето.

  Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.


  Ето какво сподели Злати Златев, тествал обувките на различни видове терени и при различни метеорологични условия:

  По отношение на реалните тестове, обувката е наистина доста „корава“ и плътно прилепва по крака. Доста е твърда, за мен направо изненадващо твърда, но това определено е плюс по скалистите терени на високите ни планини. Крака е обхванат здраво и стегнато и се чуства стабилно като в зимна обувка от висок клас. На сняг и в неравен терен обувката не се хлъзга, държи стабилно и на сняг, и на мокра трева, и на камъни.