• -37%

Trapper Rjav ловни обувки

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: AL69952B
В наличност
315.00лв 499.00лв
  • с ДДС: 315.00лв
Trapper Rjav ловни обувки
Марка: ALPINA - Словения
Продуктов код: AL69952B
Баркод: 3838477561178
Цвят: кафяв

Водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex. Подметка Alpina Allround. Flex zone. Подходящи за лов.
Тегло: 910 гр/ 1 бр обувка

Характеристики:


Клас
Hunting
Външен материал
телешки бокс 2 мм
Мембрана
 Sympatex ®
Подметка
 Alpina Allround ®
Тегло
850/900 гр 1 бр
Връзване
метални капси и и куки.

Описание:

Високотехнологични стабилни ловни обувки, предназначени за продължително ходене в планината, в полето и при изключително влажни или хлъзгави условия. Препоръчват се за зимни преходи.

Подметката Alpina Allround ® ( произведена в фабриката,в която се произвежда Vibram, със същите качества) е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex за осигуряване на оптимален температурен комфорт на крака.

Допълнителен преден протектор - ефективна защита от удари, скали и храсти.
Flex zone  За да се намали тежестта в задната част на глезена, която носи по-голямата част от товара по време на дългите походи по стръмни наклони този модел има „Flex зона",която се намира отзад на обувката.Това облекчава напрежението върху глезена , което позволява по-лесно и по-спокойно ходене нагоре.


Ето какво сподели Злати Златев, тествал обувките на различни видове терени и при различни метеорологични условия: "Много практични при газене на трева, особено мокра. Високата им конструкция и качествения материал в комбинация с мембраната Sympa Tex просто не позволяват никакво проникване. Важно, дори напълно мокри отвън, са наистина сухи отвътре. Чорапите остават напълно сухи и при няколкочасово газене из влажни треви и ниски храсти."