• -10%

Tundra brown ловни обувки

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: 1775
В наличност
229.00лв 255.00лв
  • с ДДС: 229.00лв

Tundra brown ловни обувки

Марка: ALPINA, Словения
Ловните излети са преживяване, на което ALPINA обръща специално внимание и затова разработва функцинални и удобни ловни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.
Моделът TUNDRA BROWN е предназначен за всички, които искат макскимално сигурни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Направени от висококачествени материали, обувките TUNDRA BROWN са идеални както за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен.
Материалът на обувките - естествен импрегниран набук 2,0 мм и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.
Подметката е продукт на дългогодишните изследвания на ALPINA и е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.
С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките TUNDRA BROWN са изключително подходящи предимно за лов и риболов, също и за трекинг и хайкинг.
Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.

Характеристики:

Клас: Hunting, Fishing, Trekking, Hiking
Външен материал: Eстествен импрегниран набук 2,0 мм
Мембрана: Alpitex®
Подметка: Rubber
Анатомично ходило
Тегло: 710 г
Връзване: метални капси и и куки