Раница ТАШЕВ Getaway 25

  • Производител: Tashev
  • Продуктов код: Getaway25
В наличност
105.80лв
  • с ДДС: 105.80лв

Обновената версия на Гетауей 25: Цялостен фейслифт, нови AIR презрамки с перфорация, нова концепция за гръден колан за лесно боравене и с ръкавици, нов обемен преден джоб, добавен ластичен държач за мокри дрехи, нова опция за добавяне на вградено покривало, нови разцветки - всичко това увеличава функционалността и комфорта, които предлага този модел, запазвайки го все така здрав и ултралайт.

• Обем: 25L
• Височина: 50 сm
• Тегло: 680 g
• Материал: NylonХАРАКТЕРИСТИКИ
Материали: импрегниран Nylon
ципове YKK®, катарами DURAFLEX®
Дишаща материя TEBOX® на контактните зони

КОНСТРУКЦИЯ
Олекотен дишащ кръстен колан
Гръден колан – регулиращ се в четирите посоки-нова концепция-ново
Дишащ ергономичен гръб с 4 вентилационни канала
Дишащи вентилационни презрамки с перфорация-обновени

ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО
Н2О опция за кемълбек-състои се от 3 елемента:
вътрешен джоб, отвор и халка на презрамката

ВЪНШНА ЧАСТ
Опция за добавяне на вградено покривало за дъжд-ново
Място за пикел или щеки - от ляво
Странични компресионни ленти – 2х2 броя
Джобове за рейки отстрани-обновени
Два обемни вентилационни джоба с цип на кръстния колан
Голям обемен челен джоб с цип
Органайзер и ключодържател в него-ново
Голям обемен джоб под него - обновен
Ластична система за багаж - ново
Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела-обновен
Светлоотразител 3М® - на презрамката-ново
Двойно подсилено дъно като ключова зона

ОПИСАНИЕ
Гетауей 25 е лека, функционална и комфортна раница за еднодневни динамични турове. Стабилно фиксирана на гърба с кръстен и гръден колан, тя е подходяща за вело-походи, бързо ходене, маратони, състезания и всякакви динамични активности сред природата. Предлага невероятно много удобства и опции: 7 джоба, органайзер и Н2О опция за да сте хидратирани по всяко време. Олекотените обемни вентилационни джобчета на кръстния колан дават възможност всички дребни аксесоари да са ви под ръка по време на движение. Моделът е ултралайт, но със запазена устойчивост на интензивна употреба, каквато всяка една раница ТАШЕВ предлага.

Обновена с:
- нова концепция за гръдния колан  -регулирането се осъществява с приплъзване - за лесно боравене и с ръкавици, оставайки все така стабилно позиционирана
- нова опция за добавяне на вградено покривало - опцията представлява джоб с отвряне с велкро на дъното на раницата, с лентичка с кука в него, която кореспондира с лентичка с О-ринг в долната част на Покривало за раница ТАШЕВ 20-35L. При желание да дооборудвате раницата си с вградено покривало за дъжд, набавяте си го като отделен аксесоар и го поставяте в този специално създаден за тази цел джоб, като свързвате предварително кукичката от джоба с О-ринга на покривалото. Така то е с лесен достъп и под ръка винаги, когато ви е нужно. Остава добре фиксирано към раницата, но не статично, за да имате възможността да го свалите по една или друга причина: да изсъхне, да бъде измито отделно, да го поставите на друга ваша раница, да го използвате за други цели /за сядане на мокра трева, за опаковане на мокри дрехи и обувки и др./
- нови AIR презрамки с перфорация: леки и 100% дишащи, изработени от специален комплекс/сандвич/ от 3 слоя: мрежевиден материал, перфориран пенопропилен и дишаща материя най-отдолу за контакта с тялото. Осигуряват още по-голям комфорт и максимален обмен на въздух по време на движение благодарение на малките дупчици по целите презрамки.
- обновени са двата предни джоба: и двата вече са обемни. Върху горния е добавена ластична система за багаж, с която фиксирате мокра дреха или лека екипировка отвън.
- в горния джоб е добавен органайзер и ключодържател - за ключовете от колата, за да не претърсвате цялата раница след края на прехода докато ги откриете.
- задлжителния светлоотразител отново е вграден в името по нов начин, а светлоотразител е поставен и на презрамката - за да сте лесно забележими и отпред и отзад.
Всички тези опции правят Гетауей 25 забележително функционална и комфортна раница, която оправдава очакванията и на най-амбициозните търсачи на приключения сред природата.