ПАЛАТКА FELEN GREEN 3-4

  • Производител: HUSKY
  • Продуктов код: 4797
В наличност
650.00лв
  • с ДДС: 650.00лв

ПАЛАТКА  FELEN 3-4
Производител: Husky, Чехия

Конструкцията на палатката Felen е изградена по такъв начин, че предлага много просторно предверие и тествана система за фиксиране, която съчетава тунелна конструкция и фиксиране с катарами. Този вид фиксиране нa носещата конструкция позволява лесно и бързо изграждане на палатката при всякакви климатични условия дори и в екстремни метеорологични условия. Това гарантира перфектна стабилност на палатката и удовлетворението Ви ще бъде пълно по време на  пътуванията Ви с тази палатка.

Основни предимства :

3-4 човека
Ултралека
дуралуминиеви колчета
сертификат
uv защита
лека дуралуминиева външната конструкция и рейки
ремонтен комплект
компресионен чувал

Палатката Felen 3-4 е двупластова   за трима-четирима човека с алуминиеви рейки с диаметър от 8,5 мм. Външният материал е направен от 210T Polyester с Ripstop срещу механични повреди. Водния стълб е 6000 mm/cm2 . Вътрешната част е направена от дишащ Nylon 190T и мрежа против комари за циркулация на въздуха. За пода на шатрата е използван 190T Polyester с воден стълб  10 000 mm/cm2 . Колчетата за укрепване на палатката са изработени от лека алуминиева сплав.

Палатката е подходяща за използване в  екстремни условия, най-вече поради своята стабилност, ниско тегло и по-просторно предверие.

Спецификации :
Минимално тегло: минимум./total 35,2 kg / 5,6 кг
Конструкция: двуслойна с външна конструкция
Капацитет: 3,4
Брой входове: 2 входа -изключително удобно за проветрение в горещите летни дни.
Аксесоари: леки дуралуминиеви колчета, ремонтен комплект, компресионен чувал
Външен материал 210T полиестер , PU покритие 6000 mm/cm2, лепени шевове
Вътрешен материал дишащ Nylon 190T + мрежа мрежа против комари
Под: 190T Polyester,PU покритие 10 000 mm/cm2
Размери - 200 × 355 × 135 cm
Размер в сгънато състояние: 58 × 18 cm
 
Употреба:
Палатката е подходяща за използване в  екстремни условия, най-вече поради своята стабилност, ниско тегло и по-просторно предверие. Все пак никой не казва, че една палатка, трябва да се опъва само по време на планински експедиции. Тази палатка ще бъде чудесна, където и да я  опънете. На полето, докато правите преходи сред природата или пък по време на вашето пътуване, ваканция. Всички ще оценят нейната лесна употреба и бързо изграждане, където и да отидете.