Раница ТАШЕВ Kentaurus 60+10

  • Производител: Tashev
  • Продуктов код: tshv17
В наличност
206.80лв
  • с ДДС: 206.80лв

За 2017 добре разработената алпийска раница за сериозни трекинги ТАШЕВ Кентавър 60+10 е с фейслифт на визията. Изработен изцяло от оригинална Cordura 560, произведена в Германия,  освен че е много, много здрав и издръжлив на тежко натоварване продължително време, Кентавър е елегантен, комфортен, с много екстри, оставяйки много лек. Създаден за тези от вас, които искат да имат всичко: и здравина, и комфорт, и екстри, и визия.

• Обем: 60L
• Допълнителен обем: 10L
• Височина: 74 сm
• Тегло: 1900 g
• Материал: Cordura® с Teflon®


        

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Материали: раницата е изработена ИЗЦЯЛО от
Cordura® с Teflon®, ципове YKK®, катарами DURAFLEX®
Дишаща материя TEBOX® на контактните зони

КОНСТРУКЦИЯ
Добре подплатен кръстен колан
Гръден колан - регулиращ се в четирите посоки
с вградена аварийна свирка
Ергономичен S-образен гръб с
П-образна дуралуминиева рамка
Регулируема носеща система - VBS system

ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО
Допълнителен обем под подвижния капак
Две камери с преграда с цип
Н2О опция за кемълбек-състои се от 3 елемента:
вътрешен джоб, отвор и кука на презрамката

ВЪНШНА ЧАСТ
Обемни джобове с цип на кръстния колан
2 вертикални челни ленти за аксесоари 
Странични джобове за рейки
Два джоба на капака с ципове – вътрешен и обемен външен
Ключодържател в джоба на капака
Халки за закачване на екипировка на дъното
Халки с ластичен шнур за по-лека екипировка на капака
Ръчна дръжка отзад
Челна дръжка
Държач за пикел или щеки от дясно
Място за пикел или щеки от ляво
Дълги компресионни ленти -3х2 броя
Удължени фронтални долни и горни ленти
Ленти за ръце на презрамките – за опора на ръцете
Опция за добавяне на вградено покривало за дъжд
Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела
Двойно подсилено дъно - ключова зона

ОПИСАНИЕ
Обновен, но все така предлагащ всичко, което се очаква от една раница с голям обем, Кентавър ще отговори на най-високите ви изисквания: много лека за този обем - под 2 кг., комфортна върху гърба при носенето на тежък товар продължително време, комфортна и по отношение на разпределението на пространството за добра организация на екипировката и всички вещи. И не на последно място - гарантирана, проверена във времето здравина и издръжливост при интензивна дългогодишна употреба. Предлага всички опции за максимален комфорт: дишаща материя за всички контактни зони, VBS регулируема носеща система, ергономичен кръстен колан, гръден колан за неподвижност и по-добро разпределяне на тежестта, ленти за ръце, големи джобове с цип на кръстния колан за ценни притежания и аксесоари, нужни по време на движение, Н2О опция за носене на хидратираща система/кемълбек/воден резервоар/. Самата раница предлага всички опции за удобно носене на багаж вътре, а закачена изван раницата можете да носите екипировка на всички възможни места:  на страничните компресионни ленти, на горните и долните фронтални ленти, на дъното, на капака, на двете позиции за пикел/щеки.  Раница ТАШЕВ Кентавър 60+10 е за тези от вас, които използват раница интензивно, често и при различни лоши условия и труден терен, затова искат високоустойчив продукт с много дълъг живот.

- опция за добавяне на вградено покривало - Представлява допълнителен джоб с цип на капака на раницата, с лентичка с кука в него, която кореспондира с лентичка с О-ринг в долната част на Покривало за раница ТАШЕВ- 60-85+15L. При желание да дооборудвате раницата си с вградено покривало за дъжд, набавяте си го като отделен аксесоар и го поставяте в този специално създаден за тази цел джоб, като свързвате предварително кукичката от джоба с О-ринга на покривалото. Така то е с лесен достъп и под ръка винаги, когато ви е нужно. Остава добре фиксирано към раницата, но не статично, за да имате възможността да го свалите по една или друга причина: да изсъхне, да бъде измито отделно, да го поставите на друга ваша раница, да го използвате за други цели /за сядане на мокра трева, за опаковане на мокри дрехи и обувки и др./


 Полезни аксесоари:

 - Подвижни джобове-комплект
- Джоб-раница Пойнт 10
- Лента с регулатор - 2 бр.
- Държач за пикел - Айгер
- Шнур със стопер
- Фронтбаг