• -17%

ДЕТСКИ РЕГУЛИРУЕМИ РОЛЕРИ POWERSLIDE PHU UNIVERSE

  • Производител: POWERSLIDE
  • Продуктов код: 4983
В наличност
149.00лв 179.00лв
  • с ДДС: 149.00лв

ДЕТСКИ РЕГУЛИРУЕМИ РОЛЕРИ POWERLIDE PHU UNIVERSE

Производител: Powerslide, Германия

Детските регулируеми ролери с 3 колела комбинират динамично каране, пъргавост и каране за удоволствие както никои други кънки, те са по-леки, по-бързи и по-ниски. Различният вид и усещане на кънките с 3 колела е напълно новото вълнение при карането на ролери, а сега за първи път скейтърите от различни дисциплини като fitness-, speed- или дори free-skating се наслаждават на предимството да карат ролери с 3 големи колела. 

Обувка
PS Alpha jr. composite

Обувката и покритието на пръстите на кънките Phuzion “Universe” са разработени така, че е взето под внимание теглото и поддръжката на крака в обувката.  Направени са от специален композитен материал, който е твърд благодарение на 10% фибростъкло, което е добавено в материала, като същевременно е запазено ниското му тегло. Това прави корпуса още по-здрав и по-подпомагащ движенията на каращия. 

Шаси

AL stamped

Шасито на детските ролери с 3 колела Phuzion "Universe" е изработено от двукомпонентна конструкция, две отделни алуминиеви щамповани странични стени, свързани заедно със здрав и солиден монтажен блок. Рамката е изработена от самолетен 6061 алуминий, затова е здрава, но същевременно лека. Шасито е проектирано да бъде изключително ниско и с нисък център на тежестта. Размерът на рамката нараства с размерите на обувките,  за да дадат на децата възможно най-добрата настройка за лесно каране. Рамката не само изглежда страхотно, но също така предлага голяма здравина благодарение на допълнителни вътрешни подсилвания. Шасито използва 8 мм оси.

Колела

PS Infinity 82A,

29-32 80мм / 33-36 84мм / 37-40 90мм
Колелата се увеличват с размера на обувката, подобно на шасито. Детските кънки Phuzion Universe са оборудвани с колела 3x80mm, 3x84mm или 3x90mm, снабдени със здрава и уникална 6-spoke X-type сърцевина, перфектна форма и радиус за отлично натискане. Дебелият слой PU над сърцевината поема ударите и вибрациите на повърхността. Дълготраен и висок rebound Urethane прави тези колела чудесен избор за бързо и лесно каране.

Лагери

Wicked freespin ABEC 7

Wicked freespin ABEC 7WICKED (WCD) е нова марка лагери от висок клас, използвана във всички видове ролер спортове. WCD е направен от най-добрите налични материали и изработен с високо качество, за да гарантира бързо и гладко пътуване, но и дълъг живот. Лагерите WCD ABEC 7  Freespin имат много добро и гладко въртене. Лагерът се състои от 7 топчета от хромирана стомана и  e лек, благодарение на устойчива пластмасова отливка. Едната страна е покрита с RZ покритие. За този висококачествен лагер се използва синтетично масло от Япония. За повече информация разгледайте уеб сайта Wicked на: www.wicked-hardware.com

Подплата

Уникална 3-слойна подплата за допълнителен комфорт и поддръжка

Тези детски кънки се предлагат с уникална 3-слойна подплата, по-твърда пяна отвън за опора, по-мека пяна отвътре и допълнителна латексова пяна  L-shape в областта на глезена за перфектно заключване на глезена и петата за увеличаване на поддръжката по време на всяка крачка. Под подплатата е добавена мека пяна тип гъба за допълнителен комфорт и поддръжка. Подложката на езика е 3-D форма, следвайки формата на крака. Добавена е комфортна вътрешна стелка, която осигурява максимално удобство. Подплатата е супер удобна мрежа, която също поглъща и транспортира влагата навън.


Този модел разполага с горни и стандартни кръгли връзки от PU материал, които са лесни за употреба. Високото качество на шева и техническите характеристики, като фронтално разрязана предната част, гарантират перфектно прилягане и поддръжка на крака по всяко време. Задната част на кънките има и носеща каишка.

Спирачка

HABS – height adjustable brake system

Регулируемата на височина спирачна система (HABS) има много предимства в сравнение с традиционната спирачка на петата. Спирачната повърхност има по-голяма контактна площ за по-бързо и по-контролирано спиране. Функцията за регулиране на височината е идеална за намиране на предпочитаната лична спирачна позиция, по-ниска или по-висока. С прави крака за по-голяма спирачна сила или наклонени крака. Веднъж износена, спирачката може да се спусне, за да се запази най-добрата спирачна точка за по-голяма безопасност и сигурност. HABS със сигурност е една от най-добрите и най-ефективни спирачни системи за пета на пазара. Лесно се монтира на шасито и се сменя, изработена  е от най-добрите материали.