ОБУВКИ ТУРИСТИЧЕСКИ AXEL MID

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: 5336
В наличност
233.00лв
  • с ДДС: 233.00лв

Нов модел за 2018 г.!

ОБУВКИ ТУРИСТИЧЕСКИ  AXEL MID

Производител: ALPINA - Словения

Олекотени, водонепромокаеми, дишащи, мембрана Alpitex.
Подходящи за продължителни преходи по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен, за риболов.


Планинският туризъм е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.
Моделът AXEL MID е предназначен за всички, които искат маскимално сигурни обувки за леки и среднотежки преходи. Направени от висококачествени естествени материали, обувките AXEL MID са идеални както за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен. Подходящи и за разходки в райони с висока влажност, тъй като са водонепромокаеми и дишащи.
Материалът на обувките - обработена кожа 1,9 мм и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.
Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.
Заден стабилизатор против усукване  на глезена.
С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките AXEL MID  са изключително подходящи за трекинг, хайкинг и риболов.
Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.


Клас: Hiking, Trekking
  
Външен материал: обработена кожа  1,9 мм
 
Мембрана: Alpitex ®   
  
Подметка: гума
  
Тегло: 590 г

Връзване:  метални капси  и и куки