• С предварителна поръчка

Сгъваем електрически велосипед Folder

  • Производител: Eljoy Bikes
  • Продуктов код: велосипед Folder
С предварителна поръчка
2,100.00лв
  • с ДДС: 2,100.00лв

Сгъваемият ни Eljoy Folder представлява възможно най-функционалният начин за придвижване в градска среда.

Кратко представяне:

лек и компактен - може да се съхранява в багажник, лесно да се пренесе вътре в помещения или стълбища, с по-малка вероятност да бъде откраднат; с вградена в рамката батерия

лесен за манипулация – лесно и интуитивно сгъване и разгъване за по-малко от 15 секунди

бърз и надежден - оборудван с 250 W мотор, вграден в задната ос; с три степени на подпомагане и интегрирани сензори за скорост и натиск; този велосипед ще ви заведе бързо и безпроблемно до всяка избрана точка на града

Описание на продукта:

Балансиран и функционален сгъваем електрически велосипед за придвижване в градската среда. Folder може да се събере в много малко пространство за съхранение (жилище, офис, стълбище или тераса) или в багажника на колата ви. Изключително лесен за манипулация, с интуитивно сгъване и разгъване за по-малко от 15 секунди.

Folder е бърз и надежден, благодарение на мощния си 250 W Bafang мотор вграден в задната ос. Разполагате и избирате между три степени на подпомагане. В средната ос е интегриран сензор, регистриращ въртенето на педалите и натискът, който оказвате върху тях. Така асистенцията за подпомагане се синхронизира с усилието на въртене.

Мотора на Folder се захранва посредством литево-йонна батерия, вградена в самата рамка. Произведена по най-съвременна технология от Eljoy, без “memory ефект и може да бъде зареждана по всяко време. Тази технология гарантира 700 цикъла живот на батерията, което се равнява на около 30 000 км. Самото зареждане се извършва посредством адаптер, като батерията може да бъде свалена от велосипеда и включена за зареждане където ви е удобно. Дори и да се изчерпи докато сте на път, можете да продължите да се движите с Folder като със съвсем стандартен велосипед. Пробегът му при смесен режим на каране (въртене на педалите комбинирано с асистенция) може да достигне до 104 км.

На монтирания дисплей е изнесена информация за степента на подпомагане, статуса на батерията, текущата, максималната и средна скорост, текущото и общо изминато разстояние. Директно от дисплея можете да настройвате дори и яркия LED фар на Eljoy Folder.

Покритието на рамката е прахово, устойчиво на надраскване и атмосферни влияния, а всички електрически връзки са защитени от измокряне. Изберете си цвят (мат или гланц) от нашия каталог (хиперлинк).

Към Eljoy Folder могат да бъдат добавени и различни аксесоари като калници, кошница за багаж или детска седалка (LED фара е част от стандартното оборудване).

Eljoy Folder се произвежда във Варна от екип от професионалисти, отдадени на идеята за екологична градска мобилност.

Цветове:

Стандарт:

  • черен
  • син
  • кафяв

Аксесоари:

  • Багажник ( + 29 лв. )
  • Широка седалка ( + 24 лв.)


Гаранция 24 месеца на всички компоненти и безплатна доставка за цялата страна!