Слънчеви поляризирани детски очила E964-3P

  • Производител: GOGGLE
  • Продуктов код: 1000005352
В наличност
46.00лв
  • с ДДС: 46.00лв

СЛЪНЧЕВИ ПОЛЯРИЗИРАНИ ДЕТСКИ ОЧИЛА E964-3P

Производител: GOGGLE, USA

Цвят на рамката: зелен/оранжев
Mатериал на рамката: 
HYTREL
Очилата са изцяло изработени от иновативния материал hytrel - термопластичен полиестер еластомер, който осигурява гъвкавостта на каучук и силата на пластмаса. Перфектен мек материал за детски рамки на спортни слънчеви очила.

Стъкла: UV 400, поляризирани, опушени
 Поляризираните стъкла намаляват до минимум всички светли отблясъци от сняг и вода. С увеличаване на зрителната острота и яснотата на цветовете комфорта на зрението е гарантиран. Повечето от очилата GOGGLE са с поларизирани стъкла с 1,0 мм дебелина.

Категория на стъклата: 3

Слънчева трансмисия: 8-18 %

Препоръчителна употреба: силна слънчева светлина

UV 400 LENS PROTECTION
Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.
POLARIZED PROTEC G-LENSES
Поляризираните стъкла намаляват до минимум всички светли отблясъци от сняг и вода. С увеличаване на зрителната острота и яснотата на цветовете комфорта на зрението е гарантиран. Повечето от очилата GOGGLE са с поляризирани стъкла с 1,0 мм дебелина.
USEFUL PROTECTIVE BAG
Очилата са снабдени с удобно торбичка за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.
CE
Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба. 

Една година гаранция