КЪНКИ ЗА ХОКЕЙ REVO RSX

 • Производител: TEMPISH
 • Продуктов код: SKU1300000150
С предварителна поръчка
 • КЪНКИ ЗА ХОКЕЙ REVO RSX
 • КЪНКИ ЗА ХОКЕЙ REVO RSX
 • КЪНКИ ЗА ХОКЕЙ REVO RSX
 • КЪНКИ ЗА ХОКЕЙ REVO RSX
237.00лв
 • с ДДС: 237.00лв
 • предварителна поръчка 7-14 дни
 • КЪНКИ ЗА ХОКЕЙ REVO RSX 

  Производител: TEMPISH, Чехия

  Кънките за хокей REVO RSX са разработени за активни хокей играчи със средни възможности. Обувките са изработени от високоиздръжлив, здрав материал thermoplastic CYBER 385. Цялата обувка е анатомично оформена от едно парче. Използваната технология и матъериали осигуряват на каращия много по-добър комфорт, здравина на кънката, добра протеккция на крака и не на последно място лека кънка. 
  В сравнение с модела REVO DSX, този модел е цялостно по-добре подсилен, конструкцията на езика съдържа допълнителни пластове омекотяващ материал, който засилва защитните функции и осигурява повече комфорт. 

  Външният материал (technical micro-fine nylon) е специално адаптиран към 'SLIDE waterproof' технологията за добра водонепропускливост, като същевременно не увеличава теглото на кънката, абсорбирайки вода.
  Вътрешният материал - CAMBRA полиран nylon е абсорбиращ материал, който подпомага отвеждането на влагата извън обувката, далеч от крака. Анатомичната подметка осигурява стабилна фиксация на крака в обувката. 

  Благодарение на конструкцията, използваните материали и производствените технологии се постигат добрите характеристики на кънките - висока здравина, много комфортно усещане по време на пързаляне и отлична увереноси и маневреност - всичко това на оптимално тегло.

  Изключително анатомичната форма на обувкатасе дължи на технологията MEMORY OPTIMAL FIT в зоната на глезените и Ахилесовите сухожилия, където са използвани подплънки с мемори CLEERON 013S и CLEERON MEMORY на два слоя, подпомагащи адаптирането към формата на крака и осигуряващи комфортно усещане по време на каране с високо ниво на контрол. Носещата част на кънките е изработена от DuPont CORDURA nylon. Сменяемото острие TEMPISH GO-TO е изработено от стомана, термично заздравена до твърдост HRC 54 или 55.

  Подсилените връзки са резистентни към поемане на вода и позволяват здравото фиксиране на крака в обувките спрямо индивидуалните нужди на всеки играч. Здравината на цялата кънка е подсилена с тънка подметка от extra hard nylon.

  Кънките са изработени от термопластични материали и балагодарение на термоформоването те могат да прецизно да се адаптират към формата на крака ви.  The instruction manual for thermoforming can be found here.

  Размери: 40 - 47

  Препоръчителна употреба: Средно напреднали състезатели, състезания и най-високо ниво на спорт
  Външен материал: Устойчив PVC - (light-flexi 3D), еластичен до -25°C и резистентен към проникване на вода. Технически fine-micro nylon. Кънката се напасва перфектно към формата на крака.
  Вътрешен материал: CAMBRA brushed nylon, анатомичн аподвижна подлата
  Конструкция на езика: Анатомично оформен език от две части, 3D конструкция; материал: специално устойчиво PVC - (light-flexi 3D) + филц 9 мм с вътрешно подсилване
  Глезен: Нова изключително анатомична форма на обувката в зоната на глезена и ахилесовите сухожилия, подсилена от външната коруба на обувката, която е направена от едно парче CYBER 385 материал. Технология на производство: MEMORY OPTIMAL FIT за здраво и комфортно фиксиране на кънките.
  Подплата:  Анатомична подплата с CLEERON 013S и CLEERON мемори материала на 2 слоя
  Острие: TEMPISH GO-TO, supporting part of the chassis is made of CORDURA (Dupont nylon) material. Blade is made of HRC 54-55 stainless steel.
   Връзки с противоплъзгащо се покритие

  Ниво на оптимално спортно натоварване: 4

  ДВЕ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка