Котки VERIGA Run Track

Котки VERIGA Run Track

  • Производител: VERIGA
  • Продуктов код: SKU2787
В наличност
79.00лв
  • с ДДС: 79.00лв

Уникални спринтьорски котки в комплект с чантичка за кръста.

-за всякакъв вид бягане
-лесни за поставяне
-здрави
-еластични
-тегло 280 g
-компактни в сгънат вид
-произведени в Словения
-предлагат се в чантичка за кръста

Специално създадени за бягане, джогинг или спринт върху заледен или заснежен терен. Специални назъбени шипове осигуряват агресивен захват, а стоманената усукана верига осигурява здравина, стабилност и издръжливост на натоварване. Горната част е от специален еластичен силикон, който предотвратява изоставането на ходилото и обувката спрямо котките.
Платформите са две на брой - предна и задна и са произведени от облагородена стомана, която е термично обработена за по-голяма якост. Специалната им ергономична форма не позволява унасяне при по остра смяна на посоката на движение и допринася за стабилност при бягане по наклон - изкачване или спускане.
Run Track се предлагат в комплект с добре разработена чантичка за кръста с регулируема кръстна лента. Гърбът и е омекотен и дишащ, освен това е снабдена и с джоб за бутилка от едната страна, който е с вграден ластик със стопер за да се прихване стабилно бутилката за гърлото. Вътрешното отделение е достатъчно голямо за да побере и разни дребни принадлежности, дори и когато котките са в чантичката. Капакът е с вграден специален отвор за слушалки, а от вътрешната страна на гърба е пришит джоб с цип, подходящ за плеър или телефон.

Размери:
M /36-41/ 
L /41-44,5/ - изчерпан
XL /45-48/ 
- изчерпан
 
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка