Обувки ловни Trapper Rj

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: 1529
В наличност
  • Обувки ловни Trapper Rj
  • Обувки ловни Trapper Rj
  • Обувки ловни Trapper Rj
  • Обувки ловни Trapper Rj
402.00лв
  • с ДДС: 402.00лв
Обувки ловни Trapper Rj
Марка: ALPINA, Словения

Водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex. Подметка Alpina Allround. Flex zone. Подходящи за лов.

Характеристики:

Клас
Hunting
Външен материал
телешки бокс 2,2 мм
Мембрана
 Sympatex ®
Подметка
 Alpina Allround ®
Тегло
910 гр 1 бр
Връзване
метални капси и и куки.

Описание:

Високотехнологични стабилни ловни обувки, предназначени за продължително ходене в планината, в полето и при изключително влажни или хлъзгави условия. Препоръчват се за зимни преходи.

Подметката Alpina Allround ® ( произведена в фабриката,в която се произвежда Vibram, със същите качества) е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex за осигуряване на оптимален температурен комфорт на крака.

Допълнителен преден протектор - ефективна защита от удари, скали и храсти.
Flex zone; За да се намали тежестта в задната част на глезена, която носи по-голямата част от товара по време на дългите походи по стръмни наклони този модел има „Flex зона",която се намира отзад на обувката.Това облекчава напрежението върху глезена , което позволява по-лесно и по-спокойно ходене нагоре.


Ето какво сподели Злати Златев, тествал обувките на различни видове терени и при различни метеорологични условия: 

Много практични при газене на трева, особено мокра. Високата им конструкция и качествения материал в комбинация с мембраната Sympa Tex просто не позволяват никакво проникване. Важно, дори напълно мокри отвън, са наистина сухи отвътре. Чорапите остават напълно сухи и при няколкочасово газене из влажни треви и ниски храсти.