Обувки ловни Trapper Rj

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: 1529
В наличност
  • Обувки ловни Trapper Rj
  • Обувки ловни Trapper Rj
  • Обувки ловни Trapper Rj
  • Обувки ловни Trapper Rj
310.00лв 402.00лв
  • с ДДС: 310.00лв

Обувки ловни Trapper Rj

Марка: ALPINA, Словения

Високотехнологични стабилни ловни обувки, предназначени за продължително ходене в планината, в полето и при изключително влажни или хлъзгави условия. Препоръчват се за зимни преходи.
Подметката Alpina Allround ® ( произведена във фабриката в която се произвежда Vibramи е със същите качества) е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex за осигуряване на оптимален температурен комфорт на крака.

Допълнителен преден протектор - ефективна защита от удари, скали и храсти.
Flex zone; За да се намали тежестта в задната част на глезена, която носи по-голямата част от товара по време на дългите походи по стръмни наклони този модел има „Flex зона",която се намира отзад на обувката.Това облекчава напрежението върху глезена , което позволява по-лесно и по-спокойно ходене нагоре.

Клас: Hunting

Външен материал: телешки бокс 2,2  мм

Мембрана: Sympatex ®

Подметка: Alpina Allround ® 

Тегло: 910 гр

Връзване: метални капси и и куки.    

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка