Обувки туристически Henry black lady

Обувки туристически Henry black lady

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: 1400005665
В наличност
215.00лв
  • с ДДС: 215.00лв

Обувки туристически Henry black lady

Производител: ALPINA, Словения

Планинският туризъм е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функционални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт. Моделът Henry black lady е предназначен за всички, които искат стабилни обувки за туристически преходи в планината и за града. 
Направени от висококачествени естествени материали, обувките Henry black lady са идеални както за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен. Обувките са изключително подходящи и за къмпингуване край реката или язовира, както и за риболов, тъй като са водонепромокаеми и дишащи. 
Материалът на обувките - естествен импрегниран велур 2,0 мм в съчетание с водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са много добра комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака, независимо от условията. 
Подметката Alpina е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена. 
Допълнителен протектор в предната част и на петата - ефективна защита от удари и скали.

Разширена полиуретанова междинна подметка за меко и удобно ходене.

С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките Henry black lady са изключително подходящи за трекинг, хайкинг, къмпингуване и риболов. 
Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.

Характеристики: 
Клас
: Hiking, City trail

Външен материал: Естествен импрегниран велур 2 мм 

Мембрана: Alpitex®

Подметка: Alpina

Тегло: 530 г ( 1 бр обувка размер 42)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка