-30%
Stador lady туристически обувки

Stador lady туристически обувки

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: 4062
В наличност
191.00лв 274.00лв
  • с ДДС: 191.00лв

Stador lady туристически обувки

Марка:  ALPINA, Словения

Планинският туризъм е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.
Моделът STADOR LADY е предназначен за всички, които искат маскимално сигурни обувки за преминаване през за леки  и среднотежки  преходи. Направени от висококачествени материали, обувките STADOR LADY са идеални както за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен. Изключително подходящи и за ловци, тъй като са водонепромокаеми и дишащи.
Материалът на обувките - естествен импрегниран набук 2,0 мм и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.
Подметката Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.
Заден стабилизатор против усукване  на глезена.
С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките STADOR LADY са изключително подходящи за трекинг, хайкинг, лов и риболов.
Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.

Характеристика:
Клас: Hiking, Hunting 
Външен материал: Набук  2 мм 
Мембрана: Alpitex ®     
Подметка: Vibram ®   
Тегло: 660 гр

Връзване:  метални капси  и и куки.

Дамски модел: Специално проектираните  обувки за  жени   са адаптирани за по-чувствителните, по-ниските   и по-силно изразените им прасци. Обувките за жени Alpina  са направени въз основа на  специфичното  женско ходило, което е по-тясно и по-ниско  в предната си  част, за да съответстват на анатомията на женския крак. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка