Почистващ гел за обувки спрей Nikwax 300ml

  • Производител: NIKWAX
  • Продуктов код: 814547031431
В наличност
  • Почистващ гел за обувки спрей Nikwax 300ml
  • Почистващ гел за обувки спрей Nikwax 300ml
21.00лв
  • с ДДС: 21.00лв
Почистващ гел за обувки спрей Nikwax 300ml
Марка: NIKWAХ, Англия

Почистващият гел за обувки Nikwax ™ ще съживи трайното отблъскване на водата (DWR), предотвратявайки попиването на вода, поддържайки дишането и поддържайки краката ви сухи и комфортни.
Почистващ гел за обувки спрей Nikwax 300ml

Безопасното почистващо средство за всички водоустойчиви външни и спортни обувки.

Почиства безопасно, ревитализира дишането и водоотблъскването.

Дишащата водоустойчива обувка е най-вероятно да се изпоти и да се намокри отвътре, когато се използва във влажни или мокри условия. Ако външната материя или кожа абсорбира вода, дишането на обувките ще бъде намалено. Следователно трайното водоотблъскване (DWR) на вашите обувки трябва да се поддържа, за да се осигури комфорт. Чрез употреба външната повърхност на обувките ще улавя замърсители, като мръсотия, които привличат вода, маскирайки ефекта на всяко DWR покритие. Почистващият гел за обувки Nikwax ™ ще премахне замърсяванията и ще съживи DWR.

Когато сте активни и носите обувки, чорапите ви отвличат влагата от краката ви, поддържайки ги сухи. Ако обаче обувките ви абсорбират вода и се „овлажнят“, дишането им ще бъде намалено. Влагата няма да може да излезе през материала, така че краката ви ще се чувстват лепкави и мокри.

Почистващият гел за обувки Nikwax ™ ще съживи трайното отблъскване на водата (DWR), предотвратявайки попиването на вода, поддържайки дишането и поддържайки краката ви сухи и комфортни.

Вашите водоустойчиви обувки може да попиват вода само защото са мръсни. Чрез употреба външната повърхност на обувките ще улавя замърсители, като мръсотия, които привличат вода. Това маскира ефекта на всяко покритие с устойчиво водоотблъскване (DWR), което води до „овлажняване“ на обувките при мокри или влажни условия.

Почистването на водоустойчиви обувки с почистващ гел за обувки Nikwax ™ не само ще премахне замърсяванията, като мръсотия, но и ще съживи DWR, което ще доведе до натрупване на вода върху външната повърхност отново.

Почистващият гел за обувки Nikwax ™ е високоефективен почистващ препарат, който е специално проектиран и оптимизиран за дишащи водоустойчиви обувки.

Почистващият гел за обувки Nikwax ™ е безопасен продукт за използване върху дишащи водоустойчиви обувки, тъй като не оставя привличащи вода (хидрофилни) остатъци, които водят до абсорбиране на вода от тъкани и кожа и „овлажняване“. Почистващият гел за обувки Nikwax премахва абсорбиращата вода замърсявания и петна, събрани по време на употреба; това ревитализира трайното отблъскване на водата (DWR) и води до натрупване на вода върху външната повърхност.

Редовното почистване с почистващ гел за обувки Nikwax ™ ще съживи съществуващия DWR и ще съживи дишането на обувките ви, поддържайки краката ви сухи и комфортни.

Препоръчва се за обувки Gore-Tex®, eVENT® & SympaTex®.

Изплакнете обувките с чиста вода, за да отстраните засъхнала кал и да навлажните повърхността.

Разклатете добре преди употреба. Натиснете апликатора за гъба, за да счупите уплътнението.

Нанесете обилно върху мястото, което ще почистите.

Ако е много мръсен изтъркайте с твърда найлонова четка (напр. Четка за нокти).

Изплакнете добре с чиста вода.

Ако е необходимо, нанесете подходяща хидроизолация или омекотител на базата на вода на Nikwax®, докато обувките са влажни.

Забележка: Цветът може да се промени, първо тествайте върху скрита област

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка