Слънчеви фотохроматични поляризирани очила E930-1P

Слънчеви фотохроматични поляризирани очила E930-1P

  • Производител: GOGGLE
  • Продуктов код: 1500005846
В наличност
79.00лв
  • с ДДС: 79.00лв

Слънчеви фотохроматични поляризирани очила E930-1P

Производител: GOGGLE, USA

Цвят на рамката: черен

Mатериал на рамката: polycarbonate

Очилата са изцяло изработени от въглеродни фибри (поликарбонат). Плаките, изработени от поликарбонат, са не само леки, но също така и много здрави и устойчиви на надраскване. Благодарение на многослойния им характер тяхната дебелина е идеално равна, което елиминира всички деформации и зрителни нарушения. Този материал прави рамката на очилата лека и устойчива на механични увреждания.

Стъкла: UV 400, поляризирани, опушени

Категория на стъклата: 2-3

Слънчева трансмисия: 8-43 %

Препоръчителна употреба:  силна слънчева светлина


UV 400 LENS PROTECTION

Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.

PC FRAME

Поликарбонатните рамки GOGGLE са леки и устойчиви на механични повреди. Лещите, изработени от PC поликарбонат, са не само леки, но и много здрави и трудни за надраскване. Благодарение на многослойния характер на поликарбонатните лещи и дебелината им, в идеалния случай елиминират дори всички деформации и нарушения на зрението.

POLARMATIC

Иновативна комбинация от фотохроматична и поляризирана технология в един обектив, за да осигури най-добрия комфорт на зрението при различни метеорологични условия. Лещата POLARMATIC ефективно се адаптира към промените в светлината под въздействието на слънчевата радиация между кат. 2 - кат. 3. и намалява значително всички видове дразнещи отблясъци и светкавици.


USEFUL PROTECTIVE BAG

Очилата са снабдени с удобнa мека торбичка за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.

CE

Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба.

Една година гаранция

Важно за поддръжката и съхранението на Вашите слънчеви очила:

Не трябва да се почистват с мокри кърпи или с препарати на спиртна основа, включително специализирани препарати и кърпички за очила, съдържащи спирт.

Спиртът може да увреди покритието на очилата! Гаранцията не покрива повредено покритие вследствие на неправилна употреба!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка