Ново
Слънчеви поляризирани очила E108-4P

Слънчеви поляризирани очила E108-4P

  • Производител: GOGGLE
  • Продуктов код: 814547031380
В наличност
71.00лв
  • с ДДС: 71.00лв

Слънчеви поляризирани очила E108-4P

Производител: GOGGLE, USA

Цвят на рамката: мат сив

Mатериал на рамката: PC поликарбонат

Очилата са изцяло изработени от въглеродни фибри (поликарбонат). 

Плаките, изработени от поликарбонат, са не само леки, но също така и много здрави и устойчиви на надраскване. Благодарение на многослойния им характер тяхната дебелина е идеално равна, което елиминира всички деформации и зрителни нарушения.Този материал прави рамката на очилата лека и устойчива на механични увреждания.

Стъкла: UV 400, поляризирани, опушени

Категория на стъклата: 3

Слънчева трансмисия: 8-18 %

Препоръчителна употреба: силна слънчева светлина

UV 400 LENS PROTECTION

Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.

POLARIZED PROTEC G-LENSES

Поляризираните стъкла намаляват до минимум всички светли отблясъци от сняг и вода. С увеличаване на зрителната острота и яснотата на цветовете комфорта на зрението е гарантиран. Повечето от очилата GOGGLE са с поляризирани стъкла с 1,0 мм дебелина.

PC FRAME

Поликарбонатните рамки GOGGLE са леки и устойчиви на механични повреди. Плаките, изработени от PC поликарбонат, са не само леки, но и много здрави и трудни за надраскване. Благодарение на многослойния характер на поликарбонатните плаки и дебелината им, в идеалния случай елиминират дори всички деформации и нарушения на зрението. 

USEFUL PROTECTIVE BAG

Очилата са снабдени с удобна микрофибърна торбичка за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.

CE

Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба. 

Една година гаранция

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка