Покривало за раница ТАШЕВ 20-35L

  • Производител: Tashev
  • Продуктов код: 2035L
В наличност
  • Покривало за раница ТАШЕВ 20-35L
  • Покривало за раница ТАШЕВ 20-35L
18.80лв
  • с ДДС: 18.80лв

Изработен изцяло от водоустойчив RipStop Nylon, с леко увеличени размери, за да може да се използва за всички раници до 35 литра. Материалът е с водоустойчивост 2000 мм воден стълб, армиран и здрав, но все така лек.


Новост е допълнителна лентичка с О-ринг, чието предназначение е да бъде закачена на кореспондиращата кукичка в джоба на всяка раница, която предлага опцията за добавяне на вградено покривало. Това са моделите: Rocky 30, Rock Еagle 35 cr, Saver 30 и Saver 35. Опцията представлява джоб на дъното на раницата с лентичка с кука в него, която кореспондира с лентичката с О-ринг на покривалото. При желание да дооборудвате раницата си с вградено покривало за дъжд, свързвате кукичката от джоба с О-ринга на покривалото и го сгъвате в специалния джоб. Така то е с лесен достъп и под ръка винаги, когато ви е нужно, а освен това е добре фиксирано към раницата.

Тегло: 0,060 kg
Материал: RipStop Nylon 2000 мм воден стълб

Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата: леко, компактно, здраво, предлага се в калъфче, бързосъхнещо, изработено от здрав полиамиден материал. Избирате от 4 размера според обема.
Предназначено е за тези от вас, които предпочитат варианта покривало + яке за дъжд вместо дъждобран.

За всички модели, които не предлагат опция вградено покривало.
3 модела раници ТАШЕВ и един модел чантичка вече предлагат вградено покривало:

Маунт 100
Айгер 40
Крос 18
Фронт баг 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Анти спам проверка