Доставка

   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 120 лв, направени през нашия е-магазин.
    ПРОВЕРКА и оглед на поръчаните артикули още в офиса на куриера.
>     ПЛАЩАНЕ при получаване на пратката
.
    10% намаление при поръчка на 3 и повече артикула.
>     ЗАМЯНА или връщане на артикул в 14 дневен срок.Как се доставят поръчките? Преглед и тест:

 •  Спортен магазин - Море и Колоездене, изпраща твоята поръчка до всяка точка на България, чрез куриерска фирма Спиди.
 •     При получаване, артикулите може да бъдат прегледани и тествани в офис на куриера и ако не отговарят на твоите очаквания, можеш да ни ги върнеш.


Колко е цената на доставката?

 •     БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 120 лв важи до куриерски офис на Спиди. Заплаща се само стойността на поръчката.
 • ЗА ДОСТАВКА ДО АДРЕС в поръчката се включва куриерска такса от 4,00 лв.
 • За поръчки, включващи артикули в промоция, които намалят общата стойност на поръчката с 20 или повече процента, доставката на пратката е за сметка на получателя.
 • Куриерската услуга в рамките на България е на стойност не по-малко от: 4,00 лв


Срокове за доставка и плащане:

 • Получаваш своята заявка в рамките от 1 до 5 работни дни, в зависимост от близостта на артикулите до посочения адрес за получаване и складовата наличност.
 •     След оглед и тест в офис на куриера, може да заплатиш и вземеш своята поръчка. Пратката може да бъде отказана, като връщането й е за твоя сметка.

  • Поръчките най-често пристигат на следващия работен ден, след изпращането им. Това става между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, а куриерските офиси работят от 9:00 до 13:00 часа. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Куриерските фирми не извършват доставки в неделя и на официални празници. За поръчки под 120 лв и артикули с изчерпана наличност, е възможно доставката да отнеме няколко дни (броят подлежи на уточнение).
  • При получаване на своята пратка, може да заплатиш в брой или с карта, като служител на куриерската фирма е длъжен да ти даде т.нар. разписка за прием на паричен превод. Тя е касовия бон и всеки клиент е длъжен да я пази, а фискален бон се издава от куриера само за куриерската услуга, ако тя е за сметка на получателя.


  10% намаление за поръчки на 3 и повече артикула:

  •     При поръчка на 3 и повече артикула, ще получите 10% намаление от стойността на направената заявка. 
  • Намалението не се добавя към артикули в друго, текущо намаление или промоция. За такива артикули важи единствено по-голямото, като процент, намаление. 


  Промоции, ваучери и купони (кодове) за намаления:

  • Намаленията не се комбинират / добавят към артикули в друго, текущо намаление или промоция.
  • За такива артикули важи единствено по-голямото, като процент, намаление. 


  Връщане и замяна:


      При нас можеш да подмениш един доставен артикул с друг, с цел да намериш по-подходящ размер / цвят / модел. В срок от 14 работни дни можеш и да върнеш закупените стоки ако не са използвани, ако са в оригиналната си опаковка и нейната цялост не е нарушена и ако пазиш документите, придружавали пратката при получаване.

  • При спазването на тези условията, по силата на чл. 55 от ЗЗП ще можеш да подмениш избрания артикул с друг, или да получиш обратно сумата на неговата стойност. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи.

  • Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59, ал. 3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. Възстановяването на сумата става чрез изплащането й по посочена от клиента негова банкова сметка.  обновено на: 01.03.2018 г.