За спортен магазин - Море и Колоездене

"Море и Колоездене", е електронен магазин за спортна и туристическа екипировка.


Какво предлагаме?

 - При нас може да намерите туристическа екипировка и раници с високо качество и признати производители! Също така и колоездачни екипи от DOLTCINI, произведени в България и съобразени с нуждите на професионалистите. Можем да Ви помогнем в избора на Вашата нова туристическа раница, екип, спален чувал, палатка, колоездачни тениски и клинове, очила и маски за плуване и други аксесоари на производителите Alpina, Husky, Tempish, Goggle, Alpine pro, Kilpi, Mac in a sac и други.


Каква е нашата идея?

- Целта ни е да изберете и да Ви доставим най-подходящата екипировка за туризъм или любимият Ви спорт. Разчитаме на добрите практики в работа и предлагаме само отбрани марки и артикули!


Как да поръчате?

- За поръчки от нашият интернет магазин www.mikmagazin.com , при поръчки над 40 лв може да се възползвате от БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди или Еконт, до всяка точка на България.


Може да се свържете с нас на:

тел.: 0887 92 66 55
и е-поща: [email protected]

и да се екипирате за вълнуващи и приятни изживявания и приключения!


Юридическо лице:

Фирма: СК БГ ЕООД
ЕИК: BG202082254

Адрес: гр. Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 408,
МОЛ: Пламен Георгиев


Станете наши приятели и в социалните ни профили:

във Facebook
в Google+
блог Море и Колоездене


Събития и дейности:

Комбинираме дейността си с осъществяването и на различни социални дейности, свързани с организирането на спортни мероприятия и облагородяването на заобикалящото ни пространство и природа.

Пожелаваме Ви удовлетворяващо пазаруване и удоволствие от всяка покупка.
Очакваме ви!