Prima Low 2.0 BLK туристически ниски обувки

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: AL692Z1B
В наличност
  • Prima Low 2.0 BLK туристически ниски обувки
  • Prima Low 2.0 BLK туристически ниски обувки
273.00лв
  • с ДДС: 273.00лв
Prima Low 2.0 BLK туристически ниски обувки
Марка: ALPINA - Словения
Продуктов код: AL692Z1B
Баркод: 3838405055441
Цвят: черен

Водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex®. Подметка Vibram.
Висококачествени естествени материали. Подходящи за трекинг, лов и риболов, разходки сред природата, за ниска планина и за града.

Характеристики:

Външен материал
Набук 2 мм
Мембрана
 Alpitex ®
Подметка
 Vibram ® 
Тегло
490 гр 1 обувка
Връзване
Метални капси и и куки

Планинският туризъм е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функционални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.

Моделът PRIMA LOW е предназначен за всички, които искат стабилни обувки за преминаване през ниска  планина и за града. Направени от висококачествени естествени материали, обувките PRIMA LOW са идеални както за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен. Обувките са изключително подходящи  и за къмпингуване край реката или язовира или риболов, тъй като са водонепромокаеми и дишащи.
Материалът на обувките - естествен импрегниран набук 2,0 мм и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са много добра комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака, независимо от условията.
Подметката Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.
Допълнителен  протектор  на петата  - ефективна защита от удари и скали.

Разширена полиуретанова междинна подметка за меко и удобно ходене.

VCP - Volume Control Plate
Подложка за контрол на обема , разположена под стелката, дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. Ако подложката се отстрани обувката има по-голям обем.

С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките PRIMA LOW са изключително подходящи за трекинг, хайкинг, лов и риболов.

Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.