Tundra BLK дамски туристически обувки

  • Производител: ALPINA
  • Продуктов код: AL63641B
В наличност
  • Tundra BLK дамски туристически обувки
  • Tundra BLK дамски туристически обувки
  • Tundra BLK дамски туристически обувки
279.00лв
  • с ДДС: 279.00лв
Tundra BLK дамски туристически обувки
Марка: ALPINA - Словения
Продуктов код: AL63641B
Баркод: 3838405022702
Цвят: черен

Олекотени обувки предназначени за продължително ходене.

Характеристики:

КласTrekking, Hiking, Hunting, Fishing
Външен материалЕстествен импрегниран набук 2,0 мм
МембранаAlpitex®
ПодметкаRubber, анатомично ходило
Тегло710 г/ 1 бр обувка
Връзванеметални капси и и куки

Описание:

Планинският туризъм е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.

Моделът Tundra BLK е предназначен за всички, които искат маскимално сигурни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Направени от висококачествени материали, обувките Tundra BLK са идеални както за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен.
Материалът на обувките - естествен импрегниран набук 2,0 мм и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.
Подметката е продукт на дългогодишните изследвания на ALPINA и е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.
С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките Tundra BLK са изключително подходящи за трекинг, хайкинг, лов и риболов.
Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.