Доставка

   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки, направени през нашият интернет магазин.
    ПРОВЕРКА и оглед на поръчаните артикули още в офиса на куриера.
>     ПЛАЩАНЕ при получаване на праткат
а.
>     ЗАМЯНА или връщане на артикул в 14 дневен срок
 


Повече информация:

 

   Как се доставят поръчките ?

 

   • Спортен магазин - Море и Колоездене, изпраща твоята поръчка до всяка точка на България, чрез куриерска фирма Спиди, Рапидо или Еконт Експрес.
   •     При получаване, артикулите може да бъдат прегледани и тествани в офис на куриера и ако не отговарят на твоите очаквания, можеш да ни ги върнеш.

      Колко е цената на доставката ?

   • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА важи до офис на Еконт Експрес или Спиди. Заплаща се само стойността на поръчката.

   • Доставека до точен адрес, като се поема разликата в цената за доставка до куриерски офис. При поръчката на стойност над 150 лв и доставката до адрес също става безплатна.

   • Получаваш своята заявка в рамките от 1 до 7 дни, в зависимост от близостта на артикулите до посочения адрес за получаване и складовата наличност.

   •     След оглед и тест в офис на куриера, може да заплатиш и вземеш своята поръчка. Пратката може да бъде отказана, като връщането й е за твоя сметка.

 
     Срокове за доставка:

    Поръчките най-често пристигат на следващия работен ден, след изпращането им. Това става между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, а куриерските офиси работят от 9:00 до 13:00 часа. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Куриерските фирми не извършват доставки в неделя и на официални празници. За поръчки под 50 лв и артикули с изчерпана наличност, е възможно доставката да отнеме няколко дни. Всички поръчки на стойност над 300 лв се доставят максимум до два дни.

      Връщане и замяна:

При нас можеш да подмениш един доставен артикул с друг, с цел да намериш по-подходящ размер / цвят / модел. В срок от 14 работни дни можеш и да върнеш закупените стоки ако не са използвани, ако са в оригиналната си опаковка и нейната цялост не е нарушена и ако пазиш документите, придружавали пратката при получаване. При спазването на тези условията, по силата на чл. 55 от ЗЗП ще можеш да подмениш избрания артикул с друг, или да получиш обратно сумата на неговата стойност. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59, ал. 3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. Възстановяването на сумата става чрез изплащането й по посочена от клиента негова банкова сметка.

Онлайн магазин от ДоБГ
Спортен магазин Море и Колоездене > MIKmagazin.com © 2017 Powered by OpenCart. Design By PavoThemes