За спортен магазин - Море и Колоездене

"Море и Колоездене", е електронен магазин за спортна и туристическа екипировка.

Какво предлагаме?
- При нас може да намерите туристическа екипировка и раници на най-добрият български производител ТАШЕВ ! Също така и колоездачни екипи от DOLTCINI, произведени в България и съобразени с нуждите на професионалистите.
Можем да Ви помогнем в избора на Вашата нова туристическа раница, екип, спален чувал, палатка, колоездачни тениски и клинове, очила и маски за плуване и други аксесоари на производителите Vango, Fuse, Pinguin, Hi-tec, Northland, Trekmates, Spokey, Goggle, Alpina, Husky, Tempish, Alpine pro, Kilpi, Mac in a sac и други.

Каква е нашата идея?
- Целта ни е да изберете и да Ви доставим най-подходящата екипировка за туризъм или любимият Ви спорт. Разчитаме на добрите практики в работа и предлагаме само отбрани марки и артикули!

Как да поръчате?
-
За поръчки от нашият интернет магазин www.mikmagazin.com може да се възползвате от БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди или Еконт, до всяка точка на България.

Може да се свържете с нас на:
тел.: 0887 92 66 55
и е-поща: info@mikmagazin.com

и да се екипирате за вълнуващи и приятни изживявания и приключения!

Станете наши приятели и в социалните ни профили:
в Facebook
в Google+
блог Море и Колоездене

Комбинираме дейността си с осъществяването и на различни социални дейности, свързани с организирането на спортни мероприятия и облагородяването на заобикалящото ни пространство и природа.

Пожелаваме Ви удовлетворяващо пазаруване и удоволствие от всяка покупка.
Очакваме ви!

Онлайн магазин от ДоБГ
Спортен магазин Море и Колоездене > MIKmagazin.com © 2017 Powered by OpenCart. Design By PavoThemes